As Oy Ylöjärven Kataja

Koti keskellä kauneinta Ylöjärveä

Asunto-osakeyhtiö Ylöjärven Kataja sijaitsee paraatipaikalla kaupungin sydämessä Ylöjärven viehättävällä Kirkonseudulla. Hyvin suunnitellut ja energiatehokkaat asunnot sekä omalta kotiovelta saavutettavat palvelut tekevät arjesta mukavan helppoa ja vaihtelevaa.

Omalle tontille rakentuva Ylöjärven Kataja tarjoaa kahdenlaista asumista, sillä se muodostuu kahdesta rakennuksesta: viisikerroksisesta kerrostalosta ja kaksikerroksisesta luhtitalosta.

1683110630356-5797
1683110630407-5777

Viihdy palveluiden äärellä

Lapsiystävällinen Ylöjärvi on erityisesti perheiden suosiossa, mutta tarjoaa loistavat palvelut myös yksinasuville ja ikääntyville kaupunkilaisille. Ylöjärven Kataja sijaitsee keskellä kaikkea ja on kirjaimellisesti monipuolisten palveluiden äärellä.

Myös kulku Tampereelle on sujuvaa, sillä Ylöjärveltä ajaa vain 20 minuutissa Tampereen keskustaan. Hyvät bussiyhteydet sekä tulevaisuudessa mahdollisesti rakennettava raitiotielinjasto Lielahden Hiedanrannasta talon vieressä sijaitsevaan Leijapuistoon parantavat entisestään hyviä yhteysverkkoja eri puolille Pirkanmaata.

Ovatko tässä sinun uudet kotikulmasi?

Rakentaja VRP Rakennuspalvelut Oy

VRP Rakennuspalvelut Oy on rakentanut koteja ja kehittänyt ympäristöjä vuodesta 1985 lähtien, jolloin perheyhtiö perustettiin Vaajakoskelle Keski-Suomeen.

Teollisuus- ja liiketilarakentaminen, KVR-urakointi sekä oma asuntotuotanto ovat erityisosaamista. Yrityksen henkilöstöön kuuluu tällä hetkellä noin 130 ammattilaista eri puolella Suomea.

Yritys on sataprosenttisesti suomalaisessa omistuksessa.

1683110630350-5776

Kohteet

Ei hakutuloksia

Kiinnostuitko kohteesta?

Ota yhteyttä meihin.


    Annan suostumukseni siihen, että Asuntokauppa Mika Kotiranta LKV Oy saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    Tietosuojalauseke